Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar zoeken

Pieter Johannes van Raamsdonk

Bussum Politiek 68621

Geboren

11 feb. 1886
Breda

Aankomst

26 mei 1944
Dachau

Doorgevoerd

Mauthausen
17 aug. 1944

Aanvullingen

Marielle Lourier-Kolster op 30 sep. 2019
Beste A.G. van Raamsdonk, Op deze website kwam ik het verhaal van Pieter Johannes van Raamsdonk tegen: http://www.nlvwenen.at/wat-mauthausen-nu-voor-ons-betekent/ en op deze website zelfs een foto en foto's van zijn ouders: https://gw.geneanet.org/wvanraamsdonk?lang=nl&pz=willy+johanna&nz=van+raamsdonk&ocz=1&p=pieter+johannes&n=van+raamsdonk misschien kun je hier wat verder mee.
A.G.van Raamsdonk op 25 apr. 2019
Pieter Johannes van Raamsdonk is mijn Opa. Ik heb hem nooit gekent omdat ik na zijn dood ben geboren.(1946) Misschien zijn er mensen die hem hebben gekent en weten waarom hij naar Dachau is getransporteerd en hoe hij om het leven is gebracht.

Uw aanvulling

Email en telefoonnummer zullen niet openbaar worden gemaakt. Als er mensen zijn die met u in contact willen komen naar aanleiding van uw aanvulling dan kan het Verzetsmuseum u daarvan op de hoogte stellen. U bepaalt zelf of u daarop in wilt gaan.

*
Het Verzetsmuseum wil benadrukken dat opname in het digitaal monument geen eerbetoon inhoudt. De doelstelling van het monument is om een zo compleet mogelijke lijst samen te stellen van alle Nederlanders die in Dachau gevangen hebben gezeten.
Verzetsmuseum Amsterdam behoudt zich het recht voor uw aanvulling te redigeren.